Dekat sini Kak ANA nak share Resepi Turun Temurun Dari Bidan Istana Untuk Kembalikan Miss V Umpama Dara. Bukan itu je, Miss V Pun Dah Tak Kering, Kembali Ketat, Sendat & Padat.

Hilang Keluhan Sakit Ketika Bersama.

Dulu Kena Masuk Hutan Untuk Cari Bahan, Sekarang Kak Ana dan Modenkan supaya Mudah Cara Penggunaanya.

Memperkenalkan...
BASAHAN KENCUR ADVANCED FORMULATION

Ini kerana hanya menggunakan Basahan Kencur sahaja, anda akan dapat 5 PAKEJ CARA GUNA yang mampu membuatkan anda kembali mekar seperti dara !!!

NAK TAHU KESAN YANG ANDA AKAN DAPAT SELEPAS MENGGUNAKAN BASAHAN KENCUR NI?

KALAU DULU SELALU RASA HUBUNGAN MAKIN SURAM, LEPAS NI JANGAN TERKEJUT BILA CINTA SEMAKIN HANGAT !!!

SELAMAT DIGUNAKAN ???

Jangan risau, Basahan Kencur Advanced telah diuji akaji makmal dan bebas dari sebarang bahan kimia berbahaya

TESTIMONI PENGGUNA BASAHAN KENCUR ADVANCED

BERITA BAIK UNTUK ANDA !!!

Jom dapatkan Basahan Kencur dengan Pakej-Pakej Jimat & Mampu milik.

SEBELUM ORDER,
PASTIKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN PAKEJ YANG BERBALOI

KLIK ORDER SEKARANG!
PASTIKAN ANDA MEMILIH PAKEJ YANG LEBIH JIMAT.

PROMOSI SAH SEHINGGA 30 JUN 2024 SAHAJA !

Soalan Yang Selalu Ditanya (FAQ)

Masih ragu-ragu untuk mencuba? 

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan.

Untuk wanita yang alami masalah longgar, atau kurang grip ketika bersama suami, disarankan menggunakan basahan kencur setiap hari sebagai pencuci wanita, serta titiskan basahan kencur dalam air panas dan bertangas sekurang-kurangnya sebulan 2 kali.

Untuk kesan menganjalkan payudara, picit sedikit gel basahan kencur dan sapu pada payudara dan buat urutan secara arah lawan jam, biarkan dalam 3-5 minit, bilas dengan air biasa. Seminggu buat 2-3 kali. Kandungan Mirifica dan lobata memberi kesan menganjalkan, mencerahkan & menghaluskan kulit sekitar payudara.

Wanita yang pernah melahirkan anak, wanita yang kerap sakit di bahagian peranakan, mengalami haid yang tidak stabil, wanita yang alami masalah vagina yang longgar boleh melakukan Tangas menggunakan Basahan Kencur ini. Wanita hamil tidak boleh melakukan tangas.

Ya selamat digunkan untuk ibu hamil kerana telah mendapat kelulusan dari KKM. Wanita yang sedang hamil, yang mengalami gatal-gatal dan keputihan ketika hamil, boleh menggunakan basahan kencur sebagai pencuci intim setiap hari. Gel Basahan Kencur juga boleh digunakan sebagai gel mandian bagi merawat kegatalan kulit dan alahan kulit ketika mengandung. 

Untuk wanita yang sedang datang haid, sangat-sangat digalakkan menggunakan Basahan Kencur sebagai Pencuci Intim. Basahan Kencur bersifat antiseptik, menyah bau darah haid serta memberi keselesaan sepanjang haid. Ia juga membantu melegakan kegatalan akibat keputihan sebelum dan selepas haid yang kerap dialami oleh wanita.